Published On: 24 juni 2020

Als Receptioniste bij Green Solutions zorg ik samen met mijn collega voor een gastvrij ontvangst van diverse externe relaties. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor een optimale serviceverlening, voorraadbeheer, facilitaire zaken en ondersteun ik de afdeling Inkoop op het gebied van de daghandel. Hierbij houd ik me vooral bezig met de orderverwerking en contact met kwekers en transporteurs.

Sinds begin 2019 ben ik werkzaam in deze functie. In eerste instantie kwam ik solliciteren voor een andere functie, maar uiteindelijk ben ik bij mijn huidige werkplek. Dit past beter bij mij door mijn interesse in hospitality. In sommige functies bij werkgevers miste ik dit onderdeel en daarom vond ik het een mooie kans om bij Green Solutions in deze rol te starten en tevens ook specifieke branchekennis op te doen.

Elke dag is anders; afwisselend en uitdagend. Er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Dit vertaalt zich onder meer in het aanbod van cursussen die worden gegeven. Voor mij zijn de plantencursussen vooral interessant omdat ik mijn kennis kan opschalen en mezelf beter kan inzetten voor de orderverwerking van de daghandel. Daarnaast worden er structureel bila’s gehouden, waarbij je samen met je leidinggevende werkgerelateerde- en persoonlijke informatie met elkaar kan bespreken.

De cultuur van Green Solutions zou ik omschrijven als dynamisch en informeel, dat zeker zorgt voor een fijne werksfeer en persoonlijke betrokkenheid. Daarnaast worden er binnen het bedrijf regelmatig leuke activiteiten ondernomen om de onderlinge band tussen collega’s te versterken.

Tip van Sandra

Het lijkt me leuk om jou in de toekomst welkom te mogen heten bij Green Solutions. Wie weet tot snel!