wie zijn wij

Nederland staat bekend om Schiphol, de haven van Rotterdam én de export van sierteelt. De sierteelt: daar weten we bij Green Solutions echt álles over. We leveren tuin- en kamerplanten aan tuincentra, bouwmarkten en supermarkten in heel Europa, maar doen meer dan dat. We helpen onze klanten met digitale oplossingen die processen versnellen of verbeteren. Wie bij Green Solutions werkt, ervaart elke dag hoe innovatief de branche is. Automatisering, Business Intelligence en datagedreven werken zijn de standaard. Wat het extra dynamisch maakt, is dat je werkt met een levend product in een competitieve markt.

green solutions collega’s

We investeren in talent. Door jouw expertise te combineren met die van je collega’s, kun jij je ontwikkelen en groeit Green Solutions mee. We zien onze mensen als de drijvende kracht achter onze dienstverlening. Daarom investeren we in sterke teams die zichtbaar plezier hebben in wat ze doen. Hard werken, kwaliteit leveren én een feestje vieren. Je collega’s zijn enthousiast, gezellig, direct en hebben respect voor elkaar.

ons verhaal

Green Solutions bundelt vanuit één organisatie de krachten om volop in te zetten op operational excellence en digitalisering, zodat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen. Onze missie: een state of the art handelshuis zijn in planten, dat als één snel en wendbaar team met plezier samenwerkt met partners. We werken klantgericht, zijn betrouwbaar, ambitieus en dynamisch. Wij zijn partner voor onze klanten als het gaat om product & sourcing, supply chain management, e-commerce, business intelligence en e-fulfilment.

Kom jij onze organisatie versterken?

Bekijk onze vacatures.

Vacatures