wie zijn wij

Wij zijn een internationaal opererende handelsonderneming in Boskoop en exporteren tuin- en kamerplanten naar tuincentra, bouw – en supermarkten in geheel Europa. Afgelopen jaren hebben we vanuit twee organisaties gewerkt, waarbij Go Green zich heeft gefocust op Engelse tuincentra en Retail Solutions planten leverden aan internationale retailers in heel Europa. Sinds 1 januari 2022 zijn Go Green en Retail Solutions samen verder gegaan onder de naam Green Solutions.

Onze missie voor de komende jaren is om een state of the art handelshuis in planten te zijn, dat als één snel en wendbaar team met plezier samenwerkt met partners op basis van eigen kracht. Als familiebedrijf hechten wij dan ook grote waarde aan betrokkenheid bij onze collega’s. Onze cultuur is te typeren als open, direct en dynamisch. We zijn een ondernemende en ambitieuze organisatie die voortdurend in beweging is. Met elkaar werken we aan een excellente dienstverlening. Voor professionele ontwikkeling is volop aandacht! Binnen de GGRS Academy kunnen onze medewerkers hun talent en expertise verder ontwikkelen.

ons verhaal

Green Solutions is in 2004 opgericht door de broers Martjan en Ronald Roos. Het startte allemaal kleinschalig, namelijk met de bus naar Engeland om wat planten te verkopen. In de loop van de tijd ontwikkelde dit zich tot serieuze business. In eerste instantie richtte de handel zich op tuincentra in Engeland via GoGreen. Echter, al snel ontstond de ambitie op te schalen en planten te leveren aan retailers in heel Europa. Inmiddels exporteren sinds 1 januari 2022 onder de naam Green Solutions grootschalig planten naar meer dan 15 landen.

Ons verhaal gaat door. De recente drievoudige vergroting van de hal, de nieuwbouw van het kantoor, de fusie en het groeiend aantal medewerkers maken dit zichtbaar. Continue werken we aan het professionaliseren van onze performance om onze klanten optimaal te bedienen. Het realiseren van onze ambities doen we met elkaar. Doe jij mee?

Kom jij onze organisatie versterken?

Bekijk onze vacatures.

Vacatures