Published On: 24 juni 2020

‘s Nachts komen de transporteurs om de planten bij ons te lossen. Als Inbound Specialist controleer ik de kwaliteit van de binnengekomen planten en kijk ik of de aantallen kloppen met de gegevens in het systeem. Als alles klopt, boek ik het in het systeem en komt er een verdeelsticker uit. Deze stickers plak ik bij de juiste producten, zodat het voor de verdelers helder is. De planten breng ik dan naar de stickerafdeling waar ze een concumentensticker krijgen. Vanuit daar gaat het naar de verdeelstraat. Aan het einde van de dag doe ik de administratie voor de handel die te laat is of van slechte kwaliteit is en geef ik dat door aan de collega’s op kantoor.

Voordat ik hier startte was ik al 17 jaar actief in een vergelijkbare functie binnen de branche. Na een jaar hier te hebben gewerkt, heb ik hier een vast contract aangeboden gekregen en ben ik sindsdien hier werkzaam. Vier jaar geleden werkte er nog niet zoveel mensen en was het bedrijf nog klein. De reden dat ik heb besloten om in dienst te komen, is om dat ik het hier heel leuk vond met aardige collega’s. Hiervoor had ik bij andere grote bedrijven gewerkt en daar voelde ik mij een nummer. Hier had ik die ervaring niet en heb ik daarom mijn contract getekend. Nu vier jaar later ervaar ik dat ook nog steeds zo. Ik vind het leuk om af en toe naar kantoor te lopen. Uiteraard kan ik ook bellen, maar ik vind het leuk om face to face te communiceren met de collega’s op kantoor.

Wat maakt het werk hier voor jou zo leuk?

Het leukste vind ik als ‘s ochtends de hal vol staat met handel en deze aan het einde van de dag leeg is. Dat is prachtig! Dan hebben we weer gezamenlijk zo’n grote hal leeg gemaakt. Ik houd van de drukte. Als het druk is, kijk ik nooit naar de klok.

Daarnaast zou ik de cultuur van de organisatie kunnen beschrijven in drie woorden: respect, professionaliteit en kwaliteit. Alle collega’s hebben respect voor elkaar en we proberen het elke dag beter te doen. Daardoor zijn we continue in ontwikkeling en dat vind ik goed.

Tip van Gürkan

Elk jaar groeien we door. Daardoor zijn er veel kansen om door te groeien.