MBO

Medior

Logistiek

40 uur

Solliciteer

Ben jij een energieke aanpakker met kennis over planten en heb je logistieke ervaring? Dan is dit jouw kans!

Delen?

In het logistieke proces worden de planten verdeeld voor de verschillende klanten. Na de verdeling van de planten ben jij als Operations Outbound Specialist verantwoordelijk om deze karren klaar te maken voor transport naar het buitenland. Om te waarborgen dat de karren met planten correct worden getransporteerd, controleer jij de belading en of planten onder de juiste temperaturen worden vervoerd. Tot slot leg jij ons het ERP-systeem Navision vast dat de goederen klaar staan voor vertrek en geef jij de juiste afleverbon mee aan de karren.

Jaarlijks exporteren wij meer dan 30 miljoen planten. Een deel van deze planten gaan naar Engeland; die geen onderdeel meer uitmaken van de Europese Unie. Dit betekent dat de planten naar Engeland gekeurd moeten worden door de Douane en krijgen de planten een certificaat mee. Samen met de afdeling Customs zorg jij ervoor dat dit voor vertrek is georganiseerd. Binnen de afdeling Operations is de term “geen dag is hetzelfde” dan ook zeker van toepassing. Genoeg uitdagingen!

Wie ben jij? 

  • Jij hebt ervaring in de logistiek;
  • Jij houdt van een goede sfeer met collega’s en kan goed samenwerken;
  • Nauwkeurigheid en kwaliteit vind jij belangrijk in jouw werk.

Wat kan jij van ons verwachten? 

  • Een goed salaris met goede arbeidsvoorwaarden;
  • Een plezierige werkomgeving waar ruimte is voor professionele ontwikkeling;
  • Ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven;
  • Informele werksfeer en gezellige collega’s.

Wie zijn wij? 

Green Solutions is een internationaal opererende handelsonderneming in Boskoop op het gebied van tuin- en kamerplanten. De planten, afkomstig van verschillende kwekers, worden verhandeld aan bouw- en supermarkten in heel Europa. Binnen de organisatie staan ondernemerschap, vakkundigheid en ambitie centraal.

Als organisatie zijn we volop aan het ontwikkelen en groeien. Dit vertaalt zich onder meer in de nieuwbouw van het kantoor en de drievoudige vergroting van de hal. Vanwege de snelle groei van ons bedrijf zijn wij voor de afdeling Operations op zoek naar een Logistiek Medewerker.

Lees het verhaal van Sandra

“Er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling.”

Lees meer

Enthousiast geworden over deze vacature?

Solliciteer