MBO/HBO+

32-40 uur

Solliciteer

Staat jouw vacature er niet tussen? 

Delen?

Als organisatie zijn wij aan het groeien en hard op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken. Stond jouw vacature er niet tussen, maar lijkt heb je wel interesse in onze organisatie? Stuur dan jouw cv en motivatie via een open sollicitatie. Wij ontvangen deze graag en zullen contact met je opnemen over de mogelijkheden.

Wij zijn altijd op zoek naar

  • Ondernemende en enthousiaste collega’s;
  • Sterke communicatieve – en organisatorische vaardigheden;
  • Collega’s die graag willen samen werken en samen resultaat willen behalen.

Wij bieden

  • Een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidingsmogelijkheden via de GGRS Academy;
  • Ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven;
  • Gedreven en enthousiaste collega’s met leuke activiteiten, zoals teamuitjes en vrijdagmiddagborrels.

Wie zijn wij?

Green Solutions is een internationaal opererende handelsonderneming in Boskoop op het gebied van tuin- en kamerplanten. De planten, afkomstig van verschillende kwekers, worden verhandeld aan tuincentra, bouw- en supermarkten in heel Europa. Binnen de organisatie staan ondernemerschap, ambitie, vakkundigheid en plezier centraal.

Afgelopen jaren zijn we als organisatie hard gegroeid en aan het ontwikkelen. Dit blijkt uit de drievoudige vergroting van onze locatie, nieuwe collega’s en onze ambities voor de komende jaren. Onze ambitie voor de komende jaren is om een state of the art handelshuis in planten te zijn, dat als één snel en wendbaar team met plezier samenwerkt met partners op basis van eigen kracht. Om deze ambities waar te maken zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Deel jij onze ambitie, maar weet je niet precies in welke functie? Stuur ons een open sollicitatie.

Lees het verhaal van Sandra

“Er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling.”

Lees meer

Enthousiast geworden over deze vacature?

Solliciteer