MBO

Medior

Logistiek

40 uur

Solliciteer

Ben jij een energieke aanpakker met affiniteit voor planten en op zoek naar een logistieke baan? Dan is dit jouw kans!

Delen?

Vroeg in de ochtend worden de planten vanuit kwekers geleverd bij ons op locatie. Als Operations Inbound Specialist vorm jij dan ook de start van het logistieke proces. In deze functie ben jij  verantwoordelijk voor de correcte behandeling en verwerking van deze planten. Bij binnenkomst van de planten controleer jij de kwaliteit en bepaal je de prioriteit bij het ontvangst en lossen van de planten. Naast dat jij de kwaliteit controleert, bekijk je in ons ERP-systeem Navision of de binnengekomen planten overeenkomen met de ingekochte partijen door de afdeling Inkoop. Wanneer de kwaliteit en hoeveelheid klopt, zorg jij ervoor dat de karren met planten correct en overzichtelijk verder in het logistieke proces worden gebracht.

Jij weet snel te schakelen en goed samen te werken met de logistieke collega’s en collega’s van de afdeling Inkoop. De term “geen dag is hetzelfde” is goed van toepassing op deze functie!

Wie ben jij?

  • Jij hebt ervaring in de logistiek en de sierteeltsector;
  • Jij houdt van een goede sfeer met collega’s en kan goed samenwerken;
  • Nauwkeurigheid en kwaliteit vind jij belangrijk in jouw werk.

Wat kan je van ons verwachten? 

  • Een goed salaris met goede arbeidsvoorwaarden;
  • Een plezierige werkomgeving waar ruimte is voor professionele ontwikkeling;
  • Ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven;
  • Informele werksfeer en gezellige collega’s.

Wie zijn wij? 

Green Solutions is een internationaal opererende handelsonderneming in Boskoop op het gebied van tuin- en kamerplanten. De planten, afkomstig van verschillende kwekers, worden verhandeld aan tuincentra, bouw- en supermarkten in heel Europa. Binnen de organisatie staan ondernemerschap, ambitie, vakkundigheid en plezier centraal.

Afgelopen jaren zijn we als organisatie hard gegroeid en aan het ontwikkelen. Dit blijkt uit de drievoudige vergroting van onze locatie, nieuwe collega’s en onze ambities voor de komende jaren. Onze ambitie voor de komende jaren is om een state of the art handelshuis in planten te zijn, dat als één snel en wendbaar team met plezier samenwerkt met partners op basis van eigen kracht. Om deze ambities waar te maken zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Deel jij onze ambitie? Solliciteer dan op de vacature van Logistiek Medewerker – Inkomende goederen.

Lees het verhaal van Sandra

“Er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling.”

Lees meer

Enthousiast geworden over deze vacature?

Solliciteer