HBO

Student

Finance

32-40 uur

Solliciteer

Volg jij een studie in de richting van Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of Finance & Control? Lijkt het jou daarnaast gaaf om mee te werken op het gebied van Finance binnen een groeiende organisatie? Lees dan snel verder.

Delen?

Nederland staat bekend om Schiphol, de haven van Rotterdam én de export van sierteelt. De sierteelt: daar weten we bij Green Solutions heel veel over. Als exporteur leveren we jaarlijks meer dan 30.000.000 tuin- en kamerplanten aan tuincentra, bouwmarkten en supermarkten in heel Europa. Tijdens deze stage werk je mee op de afdeling Finance op het gebied van debiteuren- en crediteurenadministratie. Daarnaast krijg je alle ruimte om eventuele schoolopdrachten uit te voeren binnen de organisatie.

Wat breng jij mee?

  • Je volgt een HBO-opleiding in de richting van Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie;
  • Je bent analytisch en hebt ook voor detail;
  • Je bent enthousiast en houdt van gezelligheid met collega’s.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een stagevergoeding van €400,- per maand;
  • Een uitdagende stage met ruimte voor eigen inbreng;
  • Goede begeleiding van collega’s;
  • Een dynamische omgeving met gedreven en enthousiaste collega’s.

Wie zijn wij?
Nederland staat bekend om Schiphol, de haven van Rotterdam én de export van sierteelt. De sierteelt: daar weten we bij Green Solutions echt álles over. Green Solutions is stevig geworteld in Boskoop, in het hart van de Nederlandse sierteelt. Op een van de letterlijk groenste locaties van het land leveren we tuin- en kamerplanten aan tuincentra, bouwmarkten en supermarkten in heel Europa. Wie werkt bij Green Solutions, wordt gezien. Green Solutions kan zich blijven ontwikkelen als jij je blijft ontwikkelen. Daarom krijg je bij ons de kans om te groeien in je vak en om door te groeien. Daarnaast vinden wij werken met plezier erg belangrijk. We stellen we hoge eisen aan onszelf. We werken hard én met plezier. Elke dag moet een feestje zijn, vinden we. Word jij onze nieuwe collega?

Lees het verhaal van Sandra

“Er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling.”

Lees meer

Enthousiast geworden over deze vacature?

Solliciteer